Powered By Blogger

Samstag, 21. März 2015

Adevăratul ucenic

Adevăratul ucenic

   

Adevarata credinta, care-l  insoteste pretutindeni  pe ucenicul  Domnului  Isus Hristos se infatiseaza totdeauna in splendoarea faptelor care o iau de fiecare data inaintea vorbelor. Adevaratul ucenic tace si face, adica traieste invatatura Domnului in relatiile lui cu semenii,  fara sa astepte aplauze de la acestia. Ba, dimpotriva, se simte intremat in nadejdea lui cand se investeste in altii, sau cand traverseaza situatii neospitaliere sau chiar dure. In asemenea ipostaze, rabda in nadejdea ca, Dumnezeu, chiar daca nu-l scapa din ele, cel putin este alaturi de el , imbarbatandu-l intr-o victorie sigura.

   Adevarata credinta se cuibareste in acel suflet care, a fost coplesit de vestea fantastica din Evanghelia Samariteanului  Milos. Asa cum, in taina,  El a implinit planul Tatalui Sau, tot asa si adevaratul ucenic va trai o viata de recunostinta, implinind tacit principiile vietii noi, pe care Duhul Sfant i le pune cu nesat in mintea lui reînnoita. Posesorul unei asemenea minti evita cu tact disputele nefolositoare, indiferent cat de mult ghes îi va da egoul natural, pentru ca noua lui conditie îi leaga reverberatiile sufletului de Cel ce l-a scos dintr-o existenta, de care acum îi este rusine. 

   Dorind si luptand sa fim adevaratii ucenici ai Domnului in aceasta lume ostila,  cu siguranta El nu Se va rusina de noi, in ziua in care, cei mai multi isi vor pleca capetele !

.Pentru mai multe informaţii
https://www.facebook.com/groups/IsusHristos.e.DomnulAleluia/
https://www.facebook.com/DigitalPhotographyWallpapers

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen